Coyote

 

Coyote produceert rijhulpsystemen die auto- en motorbestuurders veilig door het verkeer leiden in 23 landen. Meer dan 1 miljoen Coyote-gebruikers maken deel uit van de Coyote community. Allemaal mensen die elkaar via het apparaat in real time waarschuwen voor hindernissen op de weg.

Andrea Croonenberghs als nieuw gezicht

De ambassadeur of ambassadrice van Coyote moest meer zijn dan gewoon een bekend gezicht. We gingen op zoek naar iemand die zowel vertrouwen als verantwoordelijkheid uitstraalde. En dat bij een breed publiek. In Andrea Croonenberghs vonden we dan ook de ideale kandidaat. Intussen vind je haar terug in tv-spots van Coyote, op affiches, totems, raamstickers bij Coyote-verdelers, … maar ook online op banners en in de nieuwsbrief van Coyote.

 

De autobuddy en zijn slogan  

De term ‘rijhulpsysteem’ neem je niet echt gemakkelijk in de mond. Daarom bedachten we een frisse naam voor het apparaat dat zijn eigenaar op elke autotocht vergezelt. De ‘autobuddy’ was geboren.

Voor de nieuwe slogan van Coyote lieten we onszelf toe om te dromen. Iedereen zou wel willen leven in een betere wereld. Coyote draagt op een erg specifieke manier bij aan dat doel. Samen voor een betere wereld op de weg? Erg plausibel én uitnodigend.

 

Op zoek naar een vleugje magie?
Patricia en Bert spreken graag af!

Vergelijkbare cases die je mogelijk interesseren

Ridgid

RIDGID

Een Amerikaanse multinational - met een wereldwijde omzet van 24,5 miljard dollar - die investeert in Sint-Truiden. Da’s goed nieuws voor Haspengouw én een leuke uitdaging voor ons.

Lees meer

Sweco

Met duurzame gebouwen, efficiënte infrastructuren en kwaliteitsvolle industrie- en energieprojecten geeft Sweco Belgium vorm aan de steden en gemeenschappen van morgen. Wij zetten een originele ‘perstrip’ op poten om een gloednieuwe metrolijn in Parijs bekend te maken.

Lees meer
volvo

Volvo Celis

Al meer dan 35 jaar staat familiebedrijf Volvo Celis garant voor een uitstekende service. Hun persoonlijke aanpak is ongetwijfeld het hoofdingrediënt van hun succes. Dankzij onze online strategie bereikten ze dit ook online.

Lees meer