Urbicoon

 

Logo

Urbicoon is een dynamische vastgoedspeler die originele en duurzame appartementen op toplocaties in bruisende steden ontwikkelt. Hoewel hun gedreven team al méér dan 20 jaar ervaring op de teller heeft, stralen ze nog steeds het jeugdig enthousiasme uit van een jong veulen.

En dat wilden ze graag in hun logo laten terugkomen. De twee horizontale ‘pijlers’ beelden de U uit van Urbicoon maar verwijzen tegelijkertijd naar de unieke architectuur van hun projecten. De oranje, witte en grijze kleuren samen met het rechttoe rechtaan lettertype stralen dynamiek en professionaliteit uit. Alles samen … de perfecte weerspiegeling van die unieke Urbicoon-mix van beleving, enthousiasme én kwaliteit.

Urbicoon

A3-folder

Van Leuven, Antwerpen tot Brussel, Urbicoon realiseerde al heel wat uiteenlopende vastgoedprojecten. Zowel tijdens het bouw- als in het latere verkoopsproces kiest Urbicoon voor luxueuze A3-folders om promotie te maken. Geen oplijsting van saaie verkoopspraatjes, maar een combinatie van tot de verbeelding sprekende foto’s én overtuigende teksten. En dit legt het bedrijf geen windeieren, de appartementen van Urbicoon zijn steeds erg gegeerd.

Advertenties

Als je de vastgoedkatern in een willekeurige krant er al eens op nageslagen hebt, weet je dat het niet makkelijk is om op te vallen tussen de overload aan advertenties. Toch is het zeker de moeite om ook te kiezen voor dit soort advertenties. Uit onderzoek blijkt immers dat nog heel wat mensen op zoek naar een nieuwe woonst of vastgoedbelegging hier wekelijks doorheen struinen. Het is natuurlijk wel zaak om als bedrijf of project de middelmaat te overstijgen én daadwerkelijk op te vallen.

Persartikels

‘Van oud kantoorgebouw naar trendy woon- en werkproject’, dat was de kop van het persbericht dat we lanceerden voor de eerstesteenlegging van het hippe vastgoedproject Park Avenue. In het hart van de Europese wijk in Brussel ontwikkelt Urbicoon 76 appartementen en een commerciële en kantoorruimte, goed voor 7.100 m2. Bovendien zette het een constructieve samenwerking op met het buurtcomité. Een mooi verhaal, met heel wat persbelangstelling zowel in de Nederlandstalige als Franstalige kant van het land. O.a. Belga, Het Laatste Nieuws, La Capitale, Bruzz en La Chronique publiceerden een mooi stuk.

Op zoek naar een vleugje magie?
Patricia en Bert spreken graag af!

Vergelijkbare cases die je mogelijk interesseren

oHase

Het woonproject oHase is een toonbeeld van rustige architectuur, met het vizier gericht op het zonnige zuiden en de rust van het water. Samen met de familie Jansen gingen we op zoek naar bewoners voor dit idyllische woonproject. Een voorbeeld van vastgoedcommunicatie in 4 fases.

Lees meer

Sweco

Met duurzame gebouwen, efficiënte infrastructuren en kwaliteitsvolle industrie- en energieprojecten geeft Sweco Belgium vorm aan de steden en gemeenschappen van morgen. Wij zetten een originele ‘perstrip’ op poten om een gloednieuwe metrolijn in Parijs bekend te maken.

Lees meer