De 11 diensten van Idearté

Communicatie is een dak dat vele kamers overspant: grafisch ontwerp, scoren op social media, persacties organiseren, on- en offline concepten bedenken, .... Als fullservice communicatiebureau vind je bij Idearté één aanspreekpunt waar je met al jouw communicatievragen kan aankloppen.

 

Branding

Branding

Alleen wie in een oogopslag herkenbaar is én een blijvende indruk nalaat, kan zich onderscheiden van de concurrentie. Een duidelijke merkidentiteit met sterk logo en uitgewerkte huisstijl is dus onontbeerlijk.

Lees meer
Online communicatie

Online communicatie

Een sterke website en een goed doordachte social mediastrategie zijn onmisbaar. Maar de mogelijkheden zijn oneindig. Wij geven jou een digitale footprint om u tegen te zeggen.

Lees meer
Pers en PR

Pers en PR

We helpen je op een positieve manier in de media te verschijnen door een sprekend persbericht te schrijven of een boeiende persconferentie te organiseren.

Lees meer

Film & fotografie

Soms wil je wat extra kracht achter je boodschap zetten. Met een film of een reeks foto’s leg je de eigenheid van je bedrijf en medewerkers gemakkelijker vast dan met elk ander medium. 

Lees meer
Strategie, brainstormsessies en mediaplanning

Strategie, brainstormsessies & mediaplanning

Met een inhoudelijke en creatieve brainstorm, strakke communicatiestrategie of de juiste mediaplanning schiet jouw communicatie met topsnelheid uit de startblokken.

Lees meer

Vormgeving

Grafisch vormgeven is een echt ambacht. Eentje dat onze grafische ontwerpers tot in de puntjes beheersen.

Lees meer
Offline reclamecampagnes

Offline reclamecampagnes

In een wereld waar dagelijks miljoenen selfies worden verstuurd, blijft Idearté rotsvast geloven in de blijvende kracht van offline communicatie.

Lees meer
HR-communicatie

HR-communicatie

Bij HR-communicatie draait alles om menselijk kapitaal. Zowel op vlak van interne als externe communicatie helpen wij je personeelsbeleid optimaliseren.

Lees meer
politieke communicatie

Politiek

Influarté geeft communicatieadvies aan politici en overheden, zodat je de burger/kiezer elke dag prikkelt.

logo Influarté

Lees meer
opleidingen

Opleidingen & inspiratiedagen

Een interactieve opleiding en petit comité? Of een massale inspiratiesessie? We tonen je met de glimlach de weg in de wondere wereld van de communicatie.

Lees meer

Interieur & exterieur

Robin & Gross

Lees meer

Op zoek naar een vleugje magie?
Patricia en Bert spreken graag af!