Branding 

Mensen kiezen voor merken zoals ze vrienden kiezen: op basis van persoonlijkheid. Alleen wie in een oogopslag herkenbaar is én een blijvende indruk nalaat, kan zich onderscheiden van de concurrentie. Een duidelijke merkidentiteit met sterk logo en uitgewerkte huisstijl is dus onontbeerlijk.

Naam en logo

Je krijgt nooit een tweede kans om een goede eerste indruk te maken. Jouw naam en logo staan symbool voor de filosofie en cultuur van jouw organisatie. Het is de subtiele mix van juiste kleuren, passende woorden, fraaie typografie en een herkenbare stijl. We ontwerpen een resem creatieve naam- en logovoorstellen met bijhorende baselines, en weerhouden en finetunen vervolgens enkel de beste ideeën.

 

Huisstijl

Een huisstijl vormt de basis van elke vorm van communicatie. Eens geboren, is ie heilig! Door een vastgelegd systeem van grafische elementen bepaalt de huisstijl de corporate identity of visuele identiteit van jouw organisatie. De huisstijl gieten we in een huisstijlhandboek (gedrukt en digitaal). Bij twijfel kan je hier altijd op terugvallen.

 

Merklancering

Een nieuwe naam, een moderne huisstijl, een originele missie: het brengt een frisse wind binnen jouw organisatie. Vergeet de koerswijziging echter niet naar de buitenwereld te communiceren. Wij zorgen voor een memorabele lancering, zodat jouw nieuwe imago dadelijk in het geheugen van klanten, werknemers en leveranciers gegrift staat.

 

Op zoek naar een vleugje magie?
Patricia en Bert spreken graag af!