Strategie, brainstormsessies & mediaplanning

“A man without a plan goes nowhere” zong Bob Dylan ooit. En wie zijn wij om deze Nobelprijswinnaar tegen te spreken? Met een inhoudelijke en creatieve brainstorm, strakke communicatiestrategie of de juiste mediaplanning schiet jouw communicatie uit de startblokken ‘like a rolling stone’.

 

Brainstormsessies & strategie

Waarde creëren uit een idee start met een productieve brainstormsessie. Samen denken we out of the box. Wij leggen jouw merk, product of dienst op de rooster en brengen jouw sterktes, zwaktes, bedreigingen en kansen in kaart. Kritiek- en discussieloos. Het resultaat is een duidelijke identiteitskit met opvallende USP’s (unique selling points) en ESP’s (emotional selling points), buyer persona’s, potentiële doelgroepen, look & feel, …

Communicatieplan

Creativiteit is één ding, een effectieve communicatiestrategie een ander. Communiceren zonder doel is immers zinloos. Ons ervaren team koppelt een budget en timing aan de juiste mix van basiscommunicatie en een lancerings- of jaaractieplan. Op die manier brengen we jouw boodschap over naar de belangrijkste doelgroepen, zowel on- als offline.

Media-aankoop en -planning

Het medialandschap is uitgestrekt, zeg maar grenzeloos. Daarin maken wij jou graag wegwijs. Sinds 2006 zijn we immers een erkend media-agentschap. Alle onderhandelingen, het bestellen en opvolgen van advertentieruimte in kranten, magazines, internet of zendtijd op radio en tv ... als volleerde natuurgids helpt Idearté jou de bomen door het bos zien.

Op zoek naar een vleugje magie?
Patricia en Bert spreken graag af!