Vormgeving

Alles begint bij het aanvoelen van een briefing, een klant, een look & feel. Het is de taal begrijpen van de opdrachtgever, liefde hebben voor vormen en kleuren en bovenal het vak kennen. Grafisch vormgeven is een echt ambacht. Eentje dat onze grafische ontwerpers tot in de puntjes beheersen.

Verpakking

Alleen als je product in het oog springt, kunnen mensen de kwaliteit ervan ontdekken. Dat is al meteen een eerste belangrijke functie van je verpakking. Daarnaast hoort je verpakking duidelijk weer te geven wat klanten van je product mogen verwachten én weerspiegelt ze de eigenheid van je merk.

Illustratie of cartoon

Wil je jouw zakelijke boodschap overgieten met een ludiek sausje? Een illustratie of cartoon geeft een speelse toets aan jouw product of dienst. Grappig als het kan, serieus en strak wanneer het moet, maar altijd opvallend.

Presentaties

De kleren maken de man! En dat geldt ook voor jouw boodschap. Een presentatie kan enkel overtuigen als de boodschap kernachtig en to the point geformuleerd wordt. De originaliteit ervan zorgt dan weer voor een unieke beleving.

Op zoek naar een vleugje magie?
Patricia en Bert spreken graag af!