Idearté Academy

Garandeer happy employees 
.

Datum: 22 oktober 2019 (14u – 17u)
Locatie: Sint-Truiden (tba)
Prijs: €350 voor leden, €500 voor niet-leden

Gelukkige medewerkers zijn de beste ambassadeurs voor je bedrijf. Zij zijn het dus, die ervoor zorgen dat jij je concurrenten het nakijken geeft in de war for talent. Daarnaast ervaar je zelf ongetwijfeld dat een tevreden medewerker niet alleen met meer plezier, maar ook efficiënter werkt dan een medewerker die vaak loopt te klagen. Je hebt er met andere woorden alle belang bij om werk te maken van ‘happy employees’. Je vraagt je af op welk moment in de loopbaan van je medewerkers dit moet gebeuren? Wel, nog voordat ze begonnen is! Een vlot en aangenaam proces tijdens de indienstname en de eerste dagen van een nieuwe collega zorgt meteen voor een goede start. Naargelang de carrière en het takenpakket van je werknemers evolueren, focus je op verschillende aspecten om ervoor te zorgen dat de happiness op punt blijft en de burnout ver weg.

Tijdens een korte introductie tonen we je aan de hand van enkele cases hoe jij de war for talent wint. Van creatieve rekruteringscampagnes tot de perfecte onboarding. Hierbij worden we bijgestaan door HR-experten, die naast het communicatieve ook het volledige plaatje bekijken. Vervolgens ga jij aan de slag. We leggen jouw HR-acties bloot en identificeren waar het beter kan.

Achteraf heeft elke deelnemer nog recht op 1 uur individuele terugkoppeling. Om je plan te bekijken, een bepaalde actie uit te werken of te bespreken hoe we je CEO overtuigen? Dat beslis jij.

Meer weten?
Dan kan je terecht bij Aline, via mail of op 011 70 28 90.

Schrijf je in

Meer info over

de academy 
?

Meer inspiratie?

Bekijk nu onze 5 gratis webinars