Idearté Academy

Genereer meer leads met social media 
.

Datum: 27 augustus 2019 (14u – 17u)
Locatie: Sint-Truiden (tba)
Prijs: €350 voor leden, €500 voor niet-leden

Je persoonlijk socialmediaprofiel en dat van je bedrijf staan mijlenver uit elkaar. Een bedrijfsprofiel op Facebook, Instagram of TikTok dient niet om sporadisch een leuke foto of grappige video met een vrijblijvend tekstje te posten. Op basis van een breder communicatieplan werk je een contentplan uit, specifiek voor elk sociaal platform. Welke doelgroep spreken we wanneer aan? Wanneer werken we met welke filmpjes of foto’s? Komen al onze USP’s en ESP’s in de juiste verhouding aan bod het komende half jaar? En vooral… wat willen we met elke post bereiken? Door je posts zorgvuldig in te plannen en op basis van regelmatige evaluaties bij te sturen, betrek je elk van je doelgroepen bij je content (en uiteindelijk ook bij je organisatie). Bovendien bieden verschillende platformen interessante opties aan om ook op korte termijn die broodnodige leads binnen te halen.

Tijdens de workshop ontdek jij de geheimen van leadadvertenties en strategische contentplannen. Meer zelfs, op het einde van de dag heb jij de eerste maanden van je plan reeds ingevuld én kan je zelf je advertenties instellen.

Elke deelnemer heeft daarna nog recht op 1 uur individuele terugkoppeling op een moment naar keuze. Kom eens langs om je contentplan te bespreken, laat ons je ingestelde advertenties controleren of duiken we samen in de resultaten? Jij beslist!

Meer weten?
Dan kan je terecht bij Aline, via mail of op 011 70 28 90.

Schrijf je in

Meer info over

de academy 
?

Meer inspiratie?

Bekijk nu onze 5 gratis webinars