Menu Close

Inzichten

De laatste trends in online en offline communicatie? De nieuwste hype in grafische vormgeving? Of de hot topics in marketing? Bij Idearté delen we onze expertise.

Dankzij onze blog ben je helemaal mee. Krijg je er maar niet genoeg van? Dan vind je nog meer inspiratie in onze nieuwsbrief.

In de lift met Tine

Of het nu tijdens een netwerkbijeenkomst, in een gesprek met klanten of voor een rij kritische investeerders is: als ondernemer moet je jouw bedrijf kort en krachtig kunnen voorstellen, in een zogenaamde ‘elevator pitch’. Communicatieadviseur Tine doet de basics graag uit de doeken.

>> Lees verder

Zonnige zomercommunicatie

Aaah, zomer… Nu de deadlines minder dwingend zijn, is er ruimte voor een verkwikkende wind in je communicatie. Denk maar aan gepersonaliseerde vakantiegroeten voor je klanten, een originele out-of-office of een opvallende zomercampagne.

>> Lees verder

7 tips voor een sterk logo

De appel van Apple, de swoosh van Nike of de M van McDonalds. Stuk voor stuk iconische logo’s. Maar wat maakt deze logo’s net zo sterk? Kleur, vorm en herkenbaarheid zijn slechts een paar stukjes van de puzzel. Dit zijn de 7 ultieme tips om van elk logo een kunstwerk te maken.

>> Lees verder

Schrijf je nu in voor onze maandelijkse  nieuwsbrief, vol inspirerende cases en communicatietips