Inspirerende afterwork met Ruth Claes (IN-Z) en Ingrid Lieten (Verso) over communicatie in sociale ondernemingen

Denken sociale ondernemingen ook als een merk? Hoe onderscheid je jezelf in deze sector ten opzichte van de concurrentie? En hoe kom je tegemoet aan de noden van verschillende doelgroepen? Tijdens deze Café Arté gaan algemeen directeurs Ruth Claes (IN-Z) en Ingrid Lieten (Verso) met elkaar – én met het publiek – in gesprek over de typische uitdagingen binnen het sociaal ondernemen en hun aanpak daarrond. Dit onder deskundige begeleiding van onze moderator Stijn Verdickt.

Zowel (al dan niet sociale) ondernemers, communicatiespecialisten als creatieve geesten doen nieuwe inzichten op tijdens deze editie. 

Ruth en Ingrid delen onder meer:

  • Hoe zij hun merk uitbouwen en waar ze zowel intern als extern de nadruk op leggen.
  • In welke mate zij als directeur zelf in de weer zijn met communicatie.
  • Hoe zij omgaan met specifieke uitdagingen van hun sociale onderneming.

Waar?

Klaarchitectuur (kapel)
Breendonkstraat 41, 3800 Sint-Truiden

Wanneer?

Donderdag 6 oktober 2022, vanaf 17 uur

Programma?

– 17u00: ontvangst met hapje en drankje
– 17u30: gesprek tussen Ruth en Ingrid
– 18u00: vragen vanuit het publiek
– 19u00: nakaarten / netwerkmoment

Kostprijs?

Gratis, inschrijven verplicht

Interesse?

Over onze gasten

Ruth Claes is algemeen directeur van IN-Z, een onderneming in de lokale diensteneconomie. Als sociale onderneming wil IN-Z grensverleggend zijn in het creëren van sociale en duurzame tewerkstelling via lokale diensten aansluitend op maatschappelijke noden. Met 1.300 medewerkers voorziet de organisatie een waaier aan diensten in de domeinen zorg, huishoudhulp, kind & vrije tijd, toerisme & onthaal en training & begeleiding.

Ingrid Lieten is algemeen directeur van Verso, een interprofessionele werkgeversfederatie die sociale ondernemingen verenigt, verdedigt en versterkt om hun sociale, economische en ecologische impact te vergroten. Intussen verdedigt de organisatie al 25 jaar lang met vuur de belangen van 15 werkgeversfederaties die samen instaan voor bijna een half miljoen arbeidsplaatsen.

Proef de sfeer van de vorige edities

Wil je zelf van gedachten wisselen over de rol van communicatie in de non-profitsector?

Meer inspiratie?

Bekijk nu onze 5 gratis webinars