employer branding  
.

medewerkers aantrekken & verankeren

Bij employer branding draait alles om menselijk kapitaal. Dergelijke HR-communicatie heeft twee facetten:

de meerwaarde in employer branding

wat doet Idearté?

bedrijfsidentiteit bepalen en uitdragen

Talenten aantrekken en binden kan lastig zijn. Maar wie tijd en energie steekt in employer branding, is de concurrentie voor. Een krachtig werkgeversmerk valt op, spreekt aan en werkt als een magneet. Mensen zoeken een bedrijf met waarden, een duidelijke visie en missie.

missie & visie implementeren in je organisatie

Een duidelijke missie op vlak van employer branding hebben is een goed begin. Deze missie laten leven op de werkvloer is nog iets anders. Je medewerkers, klanten en leveranciers moeten voelen waar je bedrijf voor staat.

wervingscampagnes: employer branding in de praktijk

Hoe win je ‘the war for talent’? Met een duidelijke bedrijfsidentiteit en een onderscheidende wervingscampagne. Met een doordachte wervingsstrategie bereik je via de geschikte kanalen de juiste profielen.

ambassadeurstraject met medewerkers

De beste ambassadeurs van jouw bedrijf zijn je medewerkers. Zij zijn ten slotte je grootste fans. Zij hebben een passie voor het merk. Kennen de producten, diensten, missie en visie. En weten wat er leeft. Door ambassadeurs in te zetten in employer branding, bereik je bovendien interessante – want vaak gelijkaardige – profielen.

intern communicatieplan opstellen

Een effectieve interne communicatiestrategie is onmisbaar voor iedere onderneming. Want goede interne communicatie leidt tot gemotiveerde, trouwe en productieve werknemers. En dat maakt indruk op klanten.

arté at work - pakketten: kunstzinnige employer branding

De Arté at Work-pakketten brengen kunst en happiness op jouw werkvloer. Drie kunstenaars (Kim Duchateau, Rachel Hansoul – winnaar Wanatoeprijs – en Idearté) visualiseren jouw bedrijfswaarden. Dankzij die creatieve toepassing geraken medewerkers doordrongen van deze waarden.
 

op zoek naar een

vleugje magie 
?

Meer inspiratie?

Bekijk nu onze 5 gratis webinars