grafische vormgeving 
.

Liefde voor vorm en kleur

Grafische vormgeving is een echte ambacht. Alles begint bij het aanvoelen van een briefing, een klant, een look & feel. Het is de taal begrijpen van de opdrachtgever. Liefde hebben voor vormen en kleuren. En bovenal het vak kennen.

 

Waarom grafische vormgeving belangrijk is?

grafische vormgeving
trends grafische vormgeving
Wat doet Idearté op vlak van grafische vormgeving?  

magazine / brochure: het juiste gevoel

Vergeet je huisstijl niet door te trekken in al je communicatie. Breng je een magazine uit of stel je een brochure samen? Dan moet iedere pagina het juiste gevoel overbrengen. Wij denken samen met jou mee over creatieve inhoud én vormgeving.
 

uitnodiging: een creatief feestje

Iets te vieren? Verras je klanten, leveranciers, werknemers, familie en vrienden dan niet alleen met een onvergetelijk feestje. Laat de magie al beginnen met een creatieve uitnodiging.
 

Advertentie: maak het verschil met vormgeving

Wil je in een reclamecampagne echt het verschil maken met je advertentie? Dan is de juiste grafische vormgeving minstens zo belangrijk als de inhoud.
 

Presentatie: extra visuele beleving

De kleren maken de man. En dat geldt ook voor jouw boodschap. Een presentatie kan enkel overtuigen als je de boodschap kernachtig en to the point formuleert. De originaliteit van de grafische vormgeving zorgt voor dat tikkeltje extra beleving.
 

Verpakking: een elegante eye-catcher

Alleen als je product in het oog springt, kunnen mensen de kwaliteit ervan ontdekken. Dat is al meteen een eerste belangrijke functie van je verpakking. Daarnaast hoort je verpakking duidelijk weer te geven wat klanten van je product mogen verwachten én weerspiegelt ze de eigenheid van je merk.
 

Illustratie of cartoon: grafische vormgeving met een hoekje af

Wil je jouw zakelijke boodschap overgieten met een ludiek sausje? Een illustratie of cartoon geeft een speelse toets aan jouw product of dienst. Grappig als het kan. Serieus en strak wanneer het moet. Maar altijd opvallend.
 

op zoek naar een

vleugje magie 
?

Meer inspiratie?

Bekijk nu onze 5 gratis webinars