huisstijl & branding 
.

geef je merk een visuele identiteit

Waarom een sterk logo en uitgewerkte huisstijl belangrijk zijn? Wel, mensen kiezen voor merken zoals ze vrienden kiezen: op basis van persoonlijkheid. Alleen wie in een oogopslag herkenbaar is én een blijvende indruk nalaat, onderscheidt zich van de concurrentie. Een duidelijke merkidentiteit is dus onontbeerlijk.
 

nieuwe huisstijl? 3 redenen waarom een goede branding 't verschil maakt

wat doet Idearté op vlak van huisstijl & branding?

naam zoeken en logo creëren

Je krijgt nooit een tweede kans om een goede eerste indruk te maken. Jouw naam en logo staan symbool voor de filosofie en cultuur van jouw organisatie. Het is de subtiele mix van juiste kleuren, passende woorden, fraaie typografie en een herkenbare stijl. We ontwerpen een resem creatieve naam- en logovoorstellen met bijhorende baselines, en weerhouden en finetunen vervolgens enkel de beste ideeën.

huisstijl ontwikkelen

Een huisstijl vormt de basis van elke vorm van communicatie. Eens geboren, is ie heilig. Door een vastgelegd systeem van grafische elementen bepaal je de corporate identity of visuele identiteit van jouw organisatie. Daarom gieten we deze afspraken in een huisstijlhandboek (gedrukt en digitaal). Ga je aan de slag met grafische vormgeving? Vertel je jouw verhaal in een bedrijfsfilm? Val dan altijd terug op jouw huisstijlhandboek.

merklancering

Een nieuwe naam, een moderne huisstijl, een originele missie: het laat een frisse wind door jouw organisatie waaien. Vergeet de koerswijziging echter niet naar de buitenwereld te communiceren. Wij zorgen voor een memorabele lancering, zodat jouw nieuwe imago dadelijk in het geheugen van klanten, werknemers en leveranciers gegrift staat.
 

op zoek naar een

vleugje magie 
?

Meer inspiratie?

Bekijk nu onze 5 gratis webinars