(SEO) copywriting 
.

teksten die laten dromen, denken en doen

“Er was eens…” Elk intrigerend verhaal begint met prikkelende woorden. Dat geldt voor Sneeuwwitje en Assepoester, maar ook voor merken en bedrijven, voor politici en non-profitorganisaties. Sterke teksten laten dromen, denken en doen. Ze slepen je mee in het verhaal en laten een onuitwisbare indruk na. In combinatie met de juiste vormgeving zijn ze onmisbaar om magie en emotie te creëren in communicatie. 

 

hoe SEO copywriting het verschil maakt

wat doet Idearté?

SEO copywriting

“De beste plaats om een lijk te verbergen is op de tweede pagina van Google.” Klinkt best grappig, maar is het eigenlijk niet. Slechts 8,5% van het online zoekverkeer geraakt voorbij die cruciale eerste pagina. Werk daarom een zoekwoordenanalyse uit. En leg je vervolgens toe op SEO copywriting. Want dankzij SEO geoptimaliseerde teksten scoor je beter in Google.

magazines, brochures, interviews

SEO copywriting is belangrijk. Want je wil online op de radar geraken bij klanten. Maar de geur van een pas gedrukt magazine opsnuiven, dat is toch ook een prachtig gevoel? Van interviews afnemen tot teksten (her)schrijven: wij bewaken de identiteit van je merk en stemmen de inhoud af op jouw lezer. Of het nu gaat om een brochure, een uitnodiging of een magazine, we zetten altijd de puntjes op de i. Letterlijk en figuurlijk.

persberichten

Vijf W’s en een H vormen de ingrediënten voor een sterk en duidelijk persbericht: wie, wat, waar, wanneer, waarom en hoe? We kruiden bij met emotie, verrassende quotes en een flinke dosis persoonlijkheid, om tot een hapklaar resultaat te komen.
 
Verder op weg met (SEO) copywriting? Laat je inspireren door onze cases

op zoek naar een

vleugje magie 
?

Meer inspiratie?

Bekijk nu onze 5 gratis webinars