Menu Close
 

VORMGEVING 

liefde voor vorm en kleur

Alles begint bij het aanvoelen van een briefing, een klant, een look & feel. Het is de taal begrijpen van de opdrachtgever, liefde hebben voor vormen en kleuren

 

en bovenal het vak kennen. Grafisch vormgeven is een echt ambacht. Eentje dat onze grafische ontwerpers tot in de puntjes beheersen.

 

Waarom een unieke vormgeving belangrijk is?

  • vormgeving is het eerste wat je ziet, nog voor je de inhoud leest
  • al je communicatie in dezelfde look & feel gieten en dit consequent doortrekken, zorgt voor geloofwaardigheid
  • de juiste vormgeving ondersteunt en versterkt de inhoud
  • creatieve vormgeving is essentieel om je te onderscheiden van de concurrentie
  • de juiste look & feel helpt je bij het vertellen van je verhaal
 

Wat doet Idearté?

Verpakkingen

Alleen als je product in het oog springt, kunnen mensen de kwaliteit ervan ontdekken. Dat is al meteen een eerste belangrijke functie van je verpakking. Daarnaast hoort je verpakking duidelijk weer te geven wat klanten van je product mogen verwachten én weerspiegelt ze de eigenheid van je merk

 

Illustratie of cartoon

Wil je jouw zakelijke boodschap overgieten met een ludiek sausje? Een illustratie of cartoon geeft een speelse toets aan jouw product of dienst. Grappig als het kan, serieus en strak wanneer het moet, maar altijd opvallend.

 

Presentaties

De kleren maken de man! En dat geldt ook voor jouw boodschap. Een presentatie kan enkel overtuigen als de boodschap kernachtig en to the point geformuleerd wordt. De originaliteit ervan zorgt dan weer voor een unieke beleving.

 

Brochures en magazines

Vergeet niet om je huisstijl door te trekken in al je communicatie. Laat je een brochure maken of breng je een magazine uit? Jouw unieke huisstijl moet op iedere pagina terug te vinden zijn en het juiste gevoel overbrengen.

 

Uitnodigingen

Iets te vieren? Verras je klanten, leveranciers, werknemers of familie en vrienden niet alleen met een onvergetelijk feestje, maar laat de magie al beginnen met een creatieve out-of-the-box uitnodiging.

 

Advertenties

Wil je echt het verschil maken met je advertenties? Dan is de juiste uitstraling minstens zo belangrijk als de inhoud. Het technisch correct aanleveren van het materiaal voor druk hoort ook bij onze service.

 

Vormgevingen waar we trots op zijn:

vormgeving verpakking
vormgeving verpakking
vormgeving brochure
vormgeving uitnodiging
vormgeving uitnodiging
vormgeving magazine
vormgeving verpakking
vormgeving brochure
vormgeving strip

Op zoek naar een vleugje magie?
Patricia spreekt graag met je af