Hubspot

Dé tool voor effectieve marketing automation

Alle onderdelen van HubSpot werken naadloos samen, waardoor jouw marketing, sales en customer support efficiënt met elkaar samenwerken voor betere resultaten.

Hubspot

Waarom HubSpot?

HubSpot is uiterst gebruiksvriendelijk en bespaart je veel tijd. Of je nu meer leads wil genereren, op awareness wil werken of e-mailcampagnes wil opzetten met marketing automation: HubSpot heeft alle nodige tools in huis.

Je kiest bovendien zelf welke modules interessant zijn voor jouw bedrijf. Op termijn meer modules nodig? HubSpot groeit gewoon met je mee. Van gratis tot het volledige pakket.

Idearté is HubSpot partner

Idearté is een HubSpot partner en daar zijn we trots op. Als partner blijven we constant bijleren over nieuwe ontwikkelingen in de communicatie. Deze kennis zetten we vervolgens direct weer in voor onze klanten.

Download de whitepaper

HubSpot Marketing formules

Wil jij je salesteam verzekeren van een constante stroom aan kwalitatieve leads? En wil je meer return uit jouw marketinginspanningen halen? Dan is HubSpot iets voor jouw bedrijf.

Wij begeleiden jou stap voor stap met jouw leadgeneratie en follow-up. De pakketten groeien met jou mee. Zo ontdek je de voordelen van HubSpot, nog voor je grote investeringen moet doen.

Start

In het starterspakket installeren we HubSpot Starter en leggen we de basis om aan leadgeneratie te doen. Zo leer je HubSpot op een goedkope manier kennen en ontdek je de voordelen voor jouw bedrijf of organisatie.

 

*aantal contacten wordt bepaald door gekozen HubSpot-pakket

Groei

In het groeipakket schakelen we over naar HubSpot Professional. We doen een uitgebreide groeiaudit met een workshop van een halve dag. Vervolgens gaan we aan de slag met de contentideeën, flows en zoekwoorden en bouwen we één volledige HubSpot-campagne.

Win

Eens alles is geïnstalleerd in de start- en groeifase, zorgen we voor een constante stroom aan leads in de win-fase. We rollen onze inbound-strategie uit en sturen bij waar nodig.

Vraag gratis een vrijblijvende demo aan

Meer inspiratie?

Bekijk nu onze 5 gratis webinars