Café Arté Podcast 
.

Welkom in het virtuele café van Idearté, de plek waar inspirerende gasten vanuit hun vakgebied over creatieve communicatie vertellen. Laat je je als ondernemer, marketingmanager of communicatieliefhebber graag inspireren? Schuif gezellig aan, geniet van de levendige ambiance en ga vervolgens aan de slag om je eigen communicatiewereld nog mooier te maken.

Episode 4 - Communicatie in groeibedrijven

De bedrijven van Koen Janssen (ITZU) en Caroline Rigo (Rigorgeous) zijn op vijf jaar tijd enorm gegroeid. Dat zorgt voor specifieke communicatie-uitdagingen. Ontdek welke oplossingen ze daarvoor bedachten.

Episode 3 - HR-communicatie

Voor onze collega Aline gaat HR-communicate volledig over authenticiteit. Als ondernemer zorg je ervoor dat iedereen — medewerkers en klanten — van jouw inclusieve missie doordrongen is.

Episode 2 - Creative thinking

Een ondernemer heeft creative thinking nodig om zijn  (bedrijfs)ontwikkeling te simuleren en verder te groeien. Daarvoor neemt Frederic Boonen je graag op sleeptouw.

Episode 1 - Inclusieve communicatie

Hoe start je met een duurzame en ‘authentieke’ vorm van inclusieve communicatie? Rachel helpt je op weg met concrete tips en inspirerende voorbeelden.

Meer inspiratie?

Bekijk nu onze 5 gratis webinars