Modoc van Vergro 
.

Een verpakking met impact

VERGRO NV is al meer dan 40 jaar actief in de wereld van verse groenten en fruit. De laatste jaren is Vergro uitgegroeid tot één van de grootste exportbedrijven van België. Vergro is dé specialist in tomaten, prei, sla, aardbeien, appelen en peren. Onlangs stelde Vergro de Red Modoc voor, een rode peer die een originele verpakking verdient.

Indiaan beschermt de rode peren 

Op vraag van Vergro zorgde onze vormgever voor een opvallende verpakking met kapvorm. Het gedeelte van de verpakking met de afbeelding van de indiaan kan omhooggeklapt worden voor extra impact. Dicht blijft de doos makkelijk te hanteren en transporteren, zodat de heerlijke inhoud altijd beschermd blijft en de klant in de winkel lekkere, onbeschadigde peren kan kopen.

De rode peer werd aan het publiek voorgesteld tijdens Fructura 2018, een vakbeurs voor zacht en hard fruit. De beursstand van Vergro – opnieuw met onder andere de levensgrote afbeelding van de indiaan – oogde zo indrukwekkend dat het bedrijf de Fructura Award 2018 voor Mooiste Stand in de wacht sleepte.

Vergro viel ook een tweede keer in de prijzen en kaapte met de Red Modoc de tweede plaats weg voor Innovatie.

 

Op zoek naar een opvallende verpakking voor jouw product?

op zoek naar een

vleugje magie 
?

Meer inspiratie?

Bekijk nu onze 5 gratis webinars