ASAP 
.

Enjoy your job day

Met 80 uitzendkantoren en 420 medewerkers is ASAP de nummer 6 op de Belgische uitzendmarkt. Als totaalleverancier in HR-oplossingen focussen ze op talent, de uitbouw van langetermijnrelaties en de continue groei van hun HR-kennis. ‘Enjoy your Job’ is niet zomaar een baseline. Het is een slimme strategie die het beste haalt uit hun eigen medewerkers, klanten en uitzendkrachten. Elke campagne is dan ook gebaseerd op deze missie.

Enjoy your job day 
.

Eén keer per jaar zet ASAP haar dagelijkse missie (Enjoy your Job) extra in de verf. De eerste maandag van juni riepen ze uit tot nationale Enjoy your Job-dag. Om deze feestdag op gepaste wijze te vieren bedachten we een leuke campagne. Hiervoor baseerden we ons op een onderzoek dat uitwees dat medewerkers gelukkiger worden van leuke dingen te doen met collega’s.

Voor de eigen medewerkers bouwden we de spanning op aan de hand van leuke mails en pakketjes. Op de Enjoy your Job-dag ontving elk team dé Surprisebox, die alle ingrediënten bevat voor een spetterende afterworkparty op kantoor.

Maar ook de rest van het land maakte kans op zo’n leuke box. Een fotowedstrijd, via mail en online advertenties (Facebook, Linkedin, Instagram), bepaalde de 20 leukste teams van België. De zotste teamfoto’s stroomden binnen… Op deze manier verwierf ASAP niet enkel naambekendheid maar kon het ook enkele nieuwe klanten aantrekken.

Enjoy your job dag

Wil je jouw bedrijfsmissie ook tot leven laten komen?

op zoek naar een

vleugje magie 
?

Meer inspiratie?

Bekijk nu onze 5 gratis webinars