Heerlijke persactie 
.

voor Vermeiren Princeps

Als bekende speculoosproducent kon Vermeiren Princeps niet ontbreken op de jaarlijkse Internationale Susswaren Messe (ISM) in Keulen, ’s werelds grootste beurs in de branche. Met een meertalige persactie plaatsten we het bedrijf én haar nieuwe producten – specifiek voor de Chinese markt – in de kijker.

Chinezen eten graag koekjes 

Elk jaar verzamelt het kruim van de snoepgoed- en snacksector in Keulen voor de Internationale Susswaren Messe (ISM). Met 40.000 professionals en 1.600 standhouders ’s werelds grootste beurs in de branche.

Ook Vermeiren Princeps, producent van de bekende speculooskoekjes, kon hier uiteraard niet ontbreken. Het was zelfs een speciale editie: Vermeiren Princeps was geselecteerd om haar gamma exclusief voor te stellen aan alle aanwezigen. Een uitgelezen kans om de eigen speculoospasta – die recent boomde in het Midden-Oosten – extra onder de aandacht te brengen. En de nieuwe chocolade- en amandelsmaak, specifiek voor de Chinese markt, te lanceren.

Met een meertalige persactie lieten we dit moment niet zomaar passeren én plaatsen we Vermeiren Princeps volop in de kijker met o.a. artikels in de Gazet van Antwerpen en Het Laatste Nieuws

Idearté persactie Vermeiren Princeps
Idearté persactie Vermeiren Princeps
Idearté persactie Vermeiren Princeps
Idearté persactie Vermeiren Princeps

Originele persactie organiseren?
Wij denken graag out-of-the-box

op zoek naar een

vleugje magie 
?

Meer inspiratie?

Bekijk nu onze 5 gratis webinars