Maak & Smaak 
.

Van logo tot smakelijke persconferentie

Intesa is een dienstencentrum dat zorg biedt aan volwassenen met een mentale en/of fysieke beperking (al dan niet aangeboren) in woonhuizen, dagcentra en aan huis. Een team van 190 medewerkers ondersteunt meer dan 300 volwassen personen. Een vooruitstrevende en innovatieve organisatie.

Dat bewezen ze met Maak & Smaak, de eerste soepbar in België die gerund wordt door mensen met een beperking. Een 30-tal cliënten van dienstencentrum Intesa leidt de zaak in goede banen. Naast soep en andere culinaire specialiteiten kan je er ook terecht voor handgemaakte decoratieve spulletjes.

Om de opening extra in de kijker te zetten, vroegen we Bekende Truienaars naar hun lievelingssoep én proefden ze deze bij Maak & Smaak. Op de kaart staat onder andere de lievelingssoep van Bekende Truienaars Stef Wijnants (VRT), Jolan Renson (The Voice), Laura-Anne Cornelissen (coverband Facette), Toni Coppers (schrijver), Karin Van De Velde (onderneemster) en Lon Polleunis (voetbalicoon).

Niet alleen een nobel initiatief maar ook eentje dat druk opgepikt werd door de pers. En vooral … de eerste weken waren zo druk dat praktisch elke avond de soep volledig uitverkocht was!

Een persconferentie organiseren? Wij helpen je jouw boodschap verspreiden

op zoek naar een

vleugje magie 
?

Meer inspiratie?

Bekijk nu onze 5 gratis webinars