Relaxani 
.

bouwt jouw (natte) droom

Sint-Truiden is een zwembadbouwer rijker. En wat voor één… Genieten, ontspannen en een goede service zijn voor zaakvoerder Stefan Thijs van levensbelang. Het was aan ons om dat te vertalen naar een catchy naam, herkenbaar logo, stijlvol naamkaartje en een gebruiksvriendelijke website. Zo werd Relaxani geboren.

Gezond ontspannen 
.

De naam is een samentrekking van ‘to relax’ en ‘sani’, wat ontspannen en gezond betekent. Relaxani staat dus voor gezond ontspannen.

Die betekenis hebben we ook doorgetrokken in het ontwerp van het logo. In het logo kan je onder andere een infraroodstraal, een golf en een ligbed herkennen. Het liggende ontwerp, samengebald in een stevig, compact blokje, straalt  tegelijkertijd betrouwbaarheid uit.

Rustgevend appelblauwzeegroen 
.

De kleuren van de huisstijl van Relaxani zijn appelblauwzeegroen en zwart. Appelblauwzeegroen is de kleur van water en duurzaamheid en dus de geschikte kleur voor Relaxani, aangezien Stefan enkel met kwalitatieve producten werkt. Zwart staat dan weer voor klasse. Dit wordt nog eens onderstreept door het strakke en stijlvolle lettertype dat stevig op zijn schreven staat.

Het elegante naamkaartje volgt met zijn smallere vorm het ontwerp van het logo en de kapvorm en het luxepapier zorgen voor de finishing touch.

Play Video
Duik in de website 
.

De kleuren en vormen werden doorgetrokken in een functionele en frisse website met leuke accenten.

De website is het uithangbord voor Relaxani en doet je alvast dromen van een eigen zwembad of zwemvijver, met een aanlokkelijk appelblauwzeegroen wateroppervlak waar je gewoon moet induiken. Je krijgt online alvast een overzicht van de mogelijkheden en meer info over de werkwijze en service van Relaxani. Waar wacht je nog op? Adem diep in en… spring!

www.relaxani.be

 

Op zoek naar een branding die zowel inhoudelijk als visueel klopt?

op zoek naar een

vleugje magie 
?

Meer inspiratie?

Bekijk nu onze 5 gratis webinars