social media kit

Weet je niet hoe je moet beginnen aan social media? Of steek je er net veel tijd in maar behaal je niet de gewenste resultaten? Dan is onze social media kit iets voor jou.

Met deze kit helpen we winkels, horecazaken, organisaties en KMO’s hun social media op de rails te zetten met strategisch advies, brainstormsessies, templates in jouw huisstijl én opleidingen.

waarom Idearté?

Als communicatiebureau horen wij dagelijks hoe mensen vastlopen met social media. Grote en middelgrote KMO’s kunnen we volledig bijstaan, maar we willen ook klanten met kleinere budgetten ondersteunen en inspireren. Daarom werkten we de social media kit uit. En dat geeft ook heel wat voordelen voor jou:

  • Je hebt één vast aanspreekpunt voor al je communicatie
  • Je geniet van het professionalisme van een bureau met 27 jaar ervaring en een sterk team met 16 experten
  • Je wordt lid van de creatiefste communicatieclub, een netwerk van klanten dat wij meermaals per jaar informeren over communicatie en inspireren rond creativiteit

Schrijf je in voor de gratis infosessie

Op woensdag 4 augustus geven we twee gratis infosessies: eentje live in Sint-Truiden om 9u en eentje online om 19u. Schrijf je vrijblijvend in en krijg meteen enkele waardevolle tips.

Download de informatiefiche

Kan je niet aanwezig zijn op de infosessie? Download dan hier de informatiefiche.

Meer inspiratie?

Bekijk nu onze 5 gratis webinars